Fagkompetanse

Våre ansatte har høy fagkompetanse på ratings & reviews. Uansett hvem du prater med hos oss, vil du møte ansatte som brenner for ratings & reviews. Vi vet hva som skal til for at du skal lykkes med Product Reviews, Service Reviews og/eller Store Reviews.

Etter hva vi kjenner til er det ingen av Lipscores mange konkurrenter verken i Norden eller globalt som er i nærheten av å samle så mange tilbakemeldinger som oss. Med markedets beste responsrate, unik innsikt og høy fagkompetanse har vi skapt en totalpakke som gjør oss unike.

Lipscore har høy fagkompetanse på ratings & reviews

Rask oppstart

For å hjelpe våre kunder å lykkes har vi et Customer Success Team som står klare til å bistå. Straks du har inngått en avtale med oss vil du bli invitert til et oppstartsmøte med vårt team, som vil sørge for en rask og effektiv oppstart uansett hvilken teknisk e-handelsplattform dere benytter.

Tekniske forbedringer

Lipscore er kjent for sin ekstremt høye responsrate, noe som gjør at dere samler store mengder kundedata. Våre Customer Success Managere har jobbet med hundrevis av nettbutikker, og vil ved oppstart dele sine beste anbefalinger med dere. Samtidig er det greit å vite at alle kunder er unike og at det alltid er rom for forbedringer. Sammen optimaliserer vi fortløpende deres løsning.

Unik innsikt

Våre kompetente medarbeidere vil følge dere gjennom hele kundeforholdet og som nevnt komme med forslag til tekniske forbedringer. Vi hjelper dere også å utnytte all innkommende data på en best mulig måte.

Vi vil hjelpe din bedrift å få flere ratings & reviews!

Lipscore er verdens mest effektive plattform for innsamling og utnyttelse av ratings & reviews. Vi hjelper bedrifter å få økt omsetning, viktig kundeinnsikt, produktkunnskap og innkjøpsmakt.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg å få flere ratings & reviews og bruke disse til å øke lønnsomheten.

Ta kontakt med oss, så fortsetter vi dialogen på den måten du ønsker.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.