6 grunner til å velge Lipscore Ratings & Reviews

Forside-banner-1200x500

1. Markedets beste responsrate.

Normalt kan du forvente 2 til 4 ganger flere ratings & reviews om du velger Lipscore fremfor konkurrerende løsninger. Dette er hovedårsaken til at vi er Nordens raskest voksende plattform for innsamling av ratings & reviews, med kunder som Europris, Skeidar, Jernia, Vita, Ark, Telia, Apotek1 og Voice på kundelista.

Les mer om hvorfor vi har markedets beste responsrate og hva dette betyr for deg og din nettbutikk her.

2. Best på pris per rating & review

Det hjelper ikke om en plattform for ratings & reviews er billig, hvis responsraten er lav. Da blir prisen du betaler per rating & review høy, og verdien tilsvarende lav fordi du trenger en kritisk masse ratings & reviews for at de skal kunne bidra til økt tillit, konvertering og salg.

Fordi vi har markedets beste responsrate vil prisen du betaler per rating & review normalt være mye lavere hos oss enn hos konkurrerende løsninger.

Be om pristilbud her.

3. Store mengder kundedata

Med markedets beste responsrate er det ingen andre verktøy som gjør det mulig å samle inn flere Product Reviews, Service Reviews og Store Reviews enn Lipscore.

Dette gir deg store mengder kundedata du bl.a. kan bruke til å:

 • Måle kvaliteten på hvert enkelt produkt.
 • Forbedre produkt-tekstene i nettbutikken.
 • Optimalisere sortimentet.
 • Forhandle med leverandører.
 • Måle kundenes handleopplevelse på nett.
 • Fange opp misfornøyde kunder.
 • Forbedre og effektivisere kundeservice.
 • Måle kundenes handleopplevelse i fysisk butikk.

Les mer om hvordan du kan bruke kundedata fra Lipscore til måling og analyse av produkter, merkevare og fysiske butikker her.

Du eier dine kundedata. Dette er ingen selvfølge. Kunder som har bestemt seg for å bytte til Lipscore har dessverre erfart at de ikke får lov til å fortsette å bruke kundeomtalene de har samlet inn via sin tidligere samarbeidspartner.

4. Avansert funksjonalitet

Med Lipscore får du flere ratings & reviews fordi vi har markedets beste responsrate, og fordi vi har avansert funksjonalitet for effektiv utnyttelse av ratings & review på tvers av produktvarianter, markeder og nettbutikker:

 • Automatisk oversettelse av ratings & reviews til alle språkene nettbutikken din støtter.
 • Deling av ratings & reviews mellom flere nettbutikker.
 • Avansert varianthåndtering.

Bestill en demo av Lipscore, skreddersydd for deg og din bedrift her.

5. Rask oppstart

For å hjelpe våre kunder å lykkes med sine Ratings & Reviews har vi et Customer Success Team som står klare til å bistå. Straks du har inngått en avtale med oss vil du bli invitert til et oppstartsmøte med din dedikerte Customer Success Manager, som vil sørge for en rask og effektiv oppstart uansett hvilken teknisk e-handelsplattform dere benytter.

Les mer om vår fagkompetanse her.

Lipscore fungerer på alle e-handelsplattformer. Vi har native apps for flere e-handelsplattformer, noe som gjør integrasjonen med Lipscore rask og enkel. Din dedikerte Customer Success Manager vil hjelpe deg med hele prosessen fra A til Å.

Les mer om integrasjoner her.

6. Ekte kundeomtaler

Vi mener at ærlige tilbakemeldinger bidrar til bedre kundeopplevelser, bedre bedrifter og bedre medarbeidere, uansett om kundeomtalene er positive eller negative.

Derfor er det ikke mulig å legge inn anonyme kundeomtaler via Lipscore, og 98% av kundeomtalene som er samlet inn via Lipscore er verifiserte kjøpere. Det vil si at vi kan garantere at de faktisk har handlet produktet eller tjenesten de gir en tilbakemelding på.

Fordi vi ønsker å være helt transparente har vi laget en detaljert beskrivelse av hvordan vårt system fungerer og hvordan vi jobber sammen med våre kunder for å sikre 100% ekte kunderomtaler.

Les mer om hvordan Lipscore sikrer 100% ekte kundeomtaler her.

Bli en mester på ratings & reviews – uten å bryte loven

I jakten på mange bra kundeomtaler kan det være fristende å tilby gratis produkter, gavekort eller poeng til de som legger igjen en omtale, la ansatte skrive omtaler, samt å endre, slette eller skjule negative omtaler. Men å jukse med kundeomtaler har høy risiko.

Derfor har vi laget en guide for deg som ønsker å lære hvordan du må jobbe med kundeomtaler for å holde deg innenfor Personopplysningsloven og Markedsføringsloven. Les hele guiden her.

Vi vil hjelpe din bedrift å få flere ratings & reviews!

Lipscore er verdens mest effektive plattform for innsamling og utnyttelse av ratings & reviews. Vi hjelper bedrifter å få økt omsetning, viktig kundeinnsikt, produktkunnskap og innkjøpsmakt.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg å få flere ratings & reviews og bruke disse til å øke lønnsomheten.

Ta kontakt med oss, så fortsetter vi dialogen på den måten du ønsker.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.