Kundenes tilbakemeldinger gjør Lanullvas produkter enda bedre

For ulltøyprodusenten Lanullva er kundenes meninger om produktene helt essensielle. Takket være samarbeidet med Lipscore er veien fra kunden til produksjonen blitt enda kortere.

«Det er kjempeviktig for oss at kundene er fornøyde med produktene. Hos oss går brukernes tilbakemeldinger til produksjonsansvarlig med én gang, slik at produktene stadig forbedres. Derfor er Lipscore en nøkkel i produktutviklingen vår», forteller Frank Skjelland, ansvarlig for netthandel i Lanullva.

lanullva.no med produktomtaler fra Lipscore ratings & reviews

Viktig å få fram det unike

Frank Skjelland er ikke bare netthandelansvarlig i bedriften, han er også barnebarn av gründer Brit Vinje Lyngstad, som grunnla bedriften i 1994. For Lanullva er en rotekte familiebedrift, tuftet på omsorg og kjærlighet av den varmende sorten.

«Bestefar Eilif jobbet mye i skogen og trengte klær som både pustet og varmet godt. Bestemor var utdannet konfeksjonstekniker, og hun utviklet en unik strikketeknikk som gjorde at klærne både pustet og isolerte ekstra godt», sier Skjelland.

Sambygdinger som var på skogsarbeid med Eilif, la merke til at han ikke frøs, og de ønsket seg de samme unike klærne. Snart var Brit på vei til Sveits for å kjøpe strikkemaskin, og dette ble starten på en lang og eventyrlig historie om ull og kjærlighet.

«Bestemors nyskapende teknikk går igjen i alle produktene våre den dag i dag, og det er viktig for oss at det unike med produktene formidles på nettsidene våre. Der er Lipscore svært viktig for oss – de åpner for tilbakemeldinger fra ekte mennesker

Essensiell funksjonalitet

I dag er Lanullva en bedrift med 27 ansatte, men den samme kvalitetsbevisstheten gjennomsyrer ullprodusenten fremdeles. Lanullva har full kontroll på hele verdikjeden, fra sauene i Østerrike til ferdige produkter i Lyngstad i Romsdal. De utvikler alle produktene selv, og de bruker tilbakemeldingene fra kundene aktivt i videreutviklingen. Ifølge Frank Skjelland var det et opplagt valg å inngå et samarbeid med Lipscore.

«Det var ingen andre tilbydere som hadde den samme funksjonaliteten som Lipscore. Vi startet samarbeidet i 2017, og vi har vært utrolig fornøyde hele veien.»

Unik kanal mellom kunde og produsent

Han forteller videre at systemet fungerer svært godt, og at Lipscore er på ballen og utvikler nye løsninger hele tiden.

«Det er ikke ofte i denne bransjen at man opplever slikt. Her er det ingen skjulte kostnader. Lipscore er rett og slett en veldig god samarbeidspartner», mener Frank Skjelland.

I løpet av det siste året har Lanullva fått lagt til to ulike widgets på nettsidene sine som bedrer kontakten med kundene. Det ene er en servicewidget på framsiden for å vekke tillit hos nye kunder, og den andre ligger på produktsiden og gir kundene mulighet til å lese og legge ut tilbakemeldinger på produkter. Skjelland leser alltid produktanmeldelser når han selv skal kjøpe varer på nett, og han setter stor pris på denne unike kanalen mellom kunde og produsent.

«Denne funksjonaliteten er til beste for både oss og kundene. Vi som bedrift kan hente feedback, og kundene får enda bedre produkter tilbake. Og fordi Lanullva har full kontroll på alle leddene i produksjonskjeden, har vi svært kort responstid fra kundene melder et behov til produktet er forbedret», avslutter Frank Skjelland.

Vil du lære hvordan du kan få mer ut av dine ratings & reviews?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli invitert til våre gratis webinarer, og få relevante artikler og nyttige tips på e-post ca. en gang per måned.