Team Lipscore feirer 1 million kroner i månedlige abonnementsinntekter

Nyheter fra Lipscore
Mai 2022

STOR milepæl nådd i mai! Vi nådde 1 million kroner i månedlige abonnementsinntekter og for et selskap som oss så er dette helt enormt! Veksten har vært fantastisk de siste 2.5 årene, og det er flott å se at flere og flere bedrifter får øynene opp for Lipscore – som i tillegg til å være verdens mest effektive løsning for innsamling av kunde- og produktomtaler, også er av de selskapene som har mest integritet, åpenhet og enkelhet i våre løsninger.

Det har tatt oss 9 år å komme hit, men jeg kan garantere at det ikke vil gå 9 nye år til neste store milepæl. Store ting ligger foran oss, og i løpet av neste år vil vi slippe produkter som rett og slett ikke eksisterer i markedet og som vil distansere oss betydelig fra konkurrentene. Følg med!

Gründer og CEO
Henning Frettem

Lipscore gründer har vært gjest i ehandelspodden Ehandelstrender

Lipscore gründer og CEO, Henning Frettem, har vært gjest i e-handelspodden Ehandelstrender som er drevet av Urban Lindstedt – en anerkjent journalist, forfatter og foreleser om e-handel, digital markedsføring og digital strategi.

Den populære podden har rundt 4000 lyttere i uka, og vi anbefaler selvfølgelig alle å få med seg denne episoden hvor Henning deler sine tips til hvordan e-handlere kan få mer ut av sine ratings & reviews!

Lytt i din favorittapp her.

Lipscore gründer gjest i podden Ehandelstrender

Vår splitter nye «Knowledge base» er lansert!

Har du lagt merke til et lite bok-ikon øverst til venstre i kontoen din? Etter flere måneders arbeid har vi nå omsider lansert Lipscore Knowledge-base»! Her finner du nyttige artikler som forklarer hvordan du setter opp og administrerer din egen Lipscore konto, hvordan du gjennomfører helsesjekk av kontoen din, tips og råd til hvordan du kan få bedre resultater, samt best practice for merkevarebygging og tilpasning av invitasjoner.

Har du forslag til nyttige artikler alle kan ha nytte av – send oss en e-post på support@lipscore.com!

Lipscore knowledge base

Velkommen til våre nye kunder!

nye Lipscore kunder for mai 2022

Vil du lære hvordan du kan få mer ut av dine ratings & reviews?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli invitert til våre gratis webinarer, og få relevante artikler og nyttige tips på e-post ca. en gang per måned.