Tech-duo inngår partnerskap for å skape bedre produktopplevelser – se hvordan løsningen virker

To av Nordens ledende teknologiselskaper, Findify og Lipscore, inngår et omfattende samarbeid med mål om å skape bedre produktopplevelser og mer inntekter på nett.

Tilbyderen av søk og merchandising, Findify, har lansert en helt ny backend-integrasjon med Lipscore som omtales som verdens mest effektive løsning for innsamling av produktomtaler og andre former for brukergenerert innhold.

Med Findify kan ehandlere oppnå opptil 30 prosent høyere konvertering gjennom forbedret relevans og enkel kontroll. En avansert algoritme øker konverteringen og sikrer at nettsiden aldri er statisk.

Med Lipscore kan ehandlere samle inn både 2 og 4 ganger flere produktomtaler enn markedsstandarden. Dette bidrar til mer trafikk fra Google og også å bygge tillit hos kundene – noe som øker konverteringen. Lipscore tilbyr også oversettelse av anmeldelser, en Q&A-funksjon, en størrelsesmodell og muligheten til å kommentere omtaler.

Utfyller hverandre godt

Joakim Amadeus Olsson, CCO i Findify, ser frem til det nye samarbeidet.

– Hos Findify tilbyr vi søk og merchandising på en enkel måte, og hver dag snakker vi om positive kjøpsreiser og relevante produktopplevelser. En naturlig del av det er “social proofs” som produktomtaler.

– Vi deler et felles ønske om å hjelpe selgere til å selge mer og selge bedre.

Olsson sier at han er glad for å integrere seg med en partner som deler deres nordiske tilstedeværelse.

– Lipscore er et fantastisk norsk selskap og et som vokser raskt i Norden. Findify er svensk, og vi har også de siste årene økt vår tilstedeværelse både her og i Norden.

Personalisert og stjernespekket skosalg

Forhandlere Dinsko og Skopunkten, som begge er eid av Nilson Group og hostet på Norce-plattformen, er gode eksempler på hvor godt Findify- og Lipscore-løsningene fungerer sammen.

De to sko-spesialistene drar nå nytte av Findifys avanserte personaliseringsprogramvare så vel som Lipscores effektive system for innsamling av produktomtaler.

Nedenfor kan du se hvordan Findifys sorteringsløsning på Din Skos nettsted nå inkluderer muligheten til å filtrere etter Lipscores kundevurderinger.

Lipscore_Findify_Sorting-1200x705
Lipscore_Findify_Filter_1200x733

Her kan ehandleren selvfølgelig velge å tilpasse hele utseendet og følelsen til løsningen slik at den passer sømløst inn i butikkens visuelle identitet.

Enkel integrering ved å trykke på en knapp

Om en ehandler er kunde hos både Findify- og Lipscore kan man nå integrere de to løsningene med noen få enkle klikk. Selgere trenger bare å gå til Findify Merchant Dashboard og navigere til Innstillinger > Integrasjoner og deretter klikke på Lipscore-integrasjonen.

En spesielt nyttig funksjon som ligger i samarbeidet er muligheten til å blande og matche produktomtaler med forskjellige produkt-ID-er som er innenfor samme produktgruppe.

Si at du for eksempel selger en kjole i hvitt, svart og rødt. Du tilbyr hver farge i størrelsene S, M og L. Du har imidlertid kun anmeldelser for den lille, røde kjolevarianten. Med Findify x Lipscore-integrasjonen kan du raskt og enkelt velge å vise disse produktomtalene på de hvite og på de svarte variantene, i alle størrelser. Dette kommer både selgeren og kunden til gode – selgeren får tillit hos kunden ved å vise dem relevante anmeldelser, mens kunden får se produktvurderinger av kjolen de er interessert i, som fortsatt er relevante for dem til tross for at vurderingene er knyttet til en annen størrelse og/eller farge.

Avanserte sorterings- og filtreringsalternativer er også mulig. Selgere kan for eksempel gjøre det mulig for kunder å søke etter antall stjerner.

Vil du vite mer om Lipscore & Findify integrasjonen?

Med Lipscore og Findify i kombinasjon har du alt du trenger for å øke konverteringen, selge mer og selge smartere:

  • Eget filter for “customer rating”
  • Reviews som valgmulighet for sortering
  • Avanserte funksjoner innen gruppering, sortering og filtrering
  • Ratings bygd inn i AI motoren for personalisert søk og produktanbefalinger

Kunder av Lipscore & Findify kan nå integrere de to løsningene med et par klikk. Administrasjon av integrasjonen (inkludert aktivering av filtre og sortering, samt tilpasning av avanserte funksjoner) gjøres direkte i Findify-dashbordet.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.