Hvordan bruke data for å skape en kundeorientert butikkjede?

Torsdag 8. september arrangeres OmniTalk som er et fagseminar med fokus på smart bruk av kundedata. Seminaret er laget for mellomledere og kjedeledere i bedrifter som selger både på nett og i fysiske butikker. I løpet av to innholdsrike timer får du både foredrag og paneldebatt med Norges ledende kjeder. Seminaret arrangeres av Lipscore i samarbeid med Martech24.com. Pris:

  • Mellomledere og leder i butikkjeder: Gratis
  • Lipscore-partnere: Gratis
  • Øvrige: 1500 kr + mva

Se vårt spennende program under påmeldingsskjemaet! 

OmniTalk: Fagseminar 8.september 2022

FOR HVEM: Kjedesjefer, nettbutikksjefer, markedssjefer og digitalsjefer i selskaper som selger på nett og i butikk. HVOR: Evolve Vulkan (Møllerveien 4) ved Grünerløkka i Oslo. NÅR: Torsdag 8. september fra kl. 15.00 (Dørene åpner 14:30). Etter seminaret blir det tapas og noe godt i glasset. Begrenset antall plasser – kun 10 billetter igjen! Vi spanderer tapas og drikke på alle deltakere, men husk å gi beskjed i påmeldingsskjemaet!

Meld deg på her

15.00-15.45: If data is the New oil – behaviour data is rocket fuel

John Ekman regnes som en av Nordens fremste innen konverteringsoptimalisering og webanalyse. Han kommer på OmniTalk for å fortelle litt om hvordan du kan bruke atferdsdata for å skape konkurransefortrinn.

John Ekman

15.45-16.30: Hvordan benytte brukeromtaler som del av en omnikanal-strategi?

Ole Martin Evensmo vil dele sine tanker om hvordan norske retailere kan ta i bruk brukeromtaler for å skape store konkurransefortrinn. Evensmo er initiativtaker til Martech24.com og leder av nettverket Springboard Martech.

ole martin

16.30-17.oo: Hvordan kan norske butikkjeder bli mer datadrevne?

Vi inviterer et fagpanel til å diskutere hva som skal til for å bli mer datadrevne.

Lars Thomte
Lars Thomte

Markedsdirektør, Skeidar

Lang erfaring med digital kommunikasjon og ehandel fra flere store retailere som bl.a. Flisekompaniet, Byggmakker, Bohus og nå i Skeidar.

kare-andre-jevanord
Kåre Andrè Jevanord

Chief Digital Officer, Power

Jobber som Chief Digital Officer i elektronikkjeden Power. Lang erfaring med digitalisering, netthandel & markedsføring både fra byrå- og retail-siden.

17.00-19.00: Mingling og tapas

Etter fagseminaret blir det tapas og noe godt i glasset. Vi spanderer tapas og drikke på alle deltakere, men husk å gi beskjed i påmeldingsskjemaet!

OmniTalk: Fagseminar 8.september 2022

FOR HVEM: Kjedesjefer, nettbutikksjefer, markedssjefer og digitalsjefer i selskaper som selger på nett og i butikk. HVOR: Evolve Vulkan (Møllerveien 4) ved Grünerløkka i Oslo. NÅR: Torsdag 8. september fra kl. 15.00 (Drøene åpner 14:30). Etter seminaret blir det tapas og noe godt i glasset. Begrenset antall plasser – kun 10 billetter igjen! Vi spanderer tapas og drikke på alle deltakere, men husk å gi beskjed i påmeldingsskjemaet!

Meld deg på her