RealReviews™ logoen – et tegn på kvalitet og integritet!

Tirsdag 17. januar 2023 rullet vi ut en stor oppdatering som effektivt fjernet alle muligheter for falske anmeldelser.

For å gjøre det veldig tydelig for kundene dine at alle anmeldelser er skrevet av ekte kjøpere av produktene og tjenestene du tilbyr, inkluderer vi nå en liten RealReviews™ logo øverst på listen over anmeldelser i nettbutikken din.

RealReviews by Lipscore

Lipscore har alltid kjempet mot falske anmeldelser og manipulasjon. Vi mener at produkter/tjenester av topp kvalitet og transparente selskaper vil vinne i det lange løp.

For forbrukerne var det kanskje ikke så åpenbart at nettbutikkene som bruker Lipscore for å samle inn ratings og reviews har tatt et viktig standpunkt kampen mot falske anmeldelser. Det har vi bestemt oss for å endre på.

Fra og med tirsdag 17. januar vises en liten RealReviews™ logo på toppen av listen over anmeldelser for alle Lipscore-kunder. På den måten gjør vi det veldig tydelig at alle anmeldelser er skrevet av ekte kjøpere av produktene og tjenester de leverer.

Dette er et tegn på kvalitet og integritet!

Ved å holde musepekeren over logoen vil en kort forklaring vises, og klikker man på logoen kommer man til en side som forklarer Lipscore og RealReviews-prosessen.

RealReviews-15.01.23-1600x500

Vi vil hjelpe din bedrift å få 2-4 ganger flere ratings og 100% ekte, verifiserte og lovlige reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Hvorfor velge Lipscore?

  • Markedets beste response rate
  • 100% Ekte, Verifiserte og Lovlige reviews
  • Få innsikt du kan bruke til å øke omsetningen og lønnsomheten
  • Fang opp og håndter misfornøyde kunder på en god måte
  • Avansert funksjonalitet

GARANTERT økt responsrate – eller pengene tilbake!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.