Vil du hjelpe oss å vokse?

Lipscore er verdensledende innen ratings og reviews for e-commerce og vi vokser fort! Nå er vi på jakt etter 5 nye kollegaer. Så har du lyst til å jobbe for et Norsk selskap med en verdensledende teknologi og et enormt vekstpotensial, og bli del av en hyggelig gjeng med stor takhøyde, lave skuldre og jovial stil? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Svensktalende Account executive x3

Er du svensktalende og vil jobbe med B2B-salg mot de største nettbutikkene i Norden?

Vi har allerede kunder som Scorett, Care of Carl, Din Sko, Skopunkten, Sweef og Indiska på kundelisten, men for  å bli enda sterkere i Sverige ser vi nå etter flere svensktalende personer som vil inngå i vårt svært effektive salgsteam.

Les mer om stillingene som Svensktalende Account executive her.

Head of Partnerships

Har du lett for å bli likt av nye folk og kan snakke med alle? Da er du kanskje vår nye Head of Partnerships.

Felles for alle våre kunder er at de er avhengige av diverse tekniske leverandører for å kunne ta i bruk Lipscore og det er her du kommer inn; det er ekstremt viktig for oss at vi har en god relasjon til alle disse leverandørene og jobben handler rett og slett om å følge opp nye og eksisterende partnere, lære opp deres konsulenter, dra på besøk til dem og ta en kaffe eller smoothie med dem og sørge for at de vet så mye som mulig om Lipscore.

Les mer om stillingen som Head of Partnerships her.

Tech Lead

Vil du jobbe med de største ecommerce-selskapene i Norden, som Tech Lead for Lipscore?

Lipscore er en plugin for ratings og reviews for nettbutikker, og vi er faktisk verdensledende på det vi kaller “responsrate”! Våre to utviklere har hendene fulle med å videreutvikle kjerneapplikasjonen og de gjør en usedvanlig god jobb, men vi har nå kommet til et punkt der vi trenger en person som kan ta et helhetlig ansvar for alt utviklings-relatert som ikke handler direkte om kjerneapplikasjonen.

Les mer om stillingen som Tech Lead her.