EU innfører strengere krav til bruk av kundeomtaler

Moderniseringsdirektivet (Direktiv EU 2019/2161) tar sikte på å modernisere markedsførings- og forbrukerretten i Europa, særlig på grunn av den økende handelen av varer og tjenester på nett. Med dette innføres blant annet strengere krav til bruk av kundeomtaler.

Nettbutikker må opplyse hva de gjør for å sikre at omtalene er ekte og lagt inn av faktiske personer, som har kjøpt produktet eller tjenesten som kommenteres. Dette vil reguleres av markedsføringslovens «svarteliste» over hva som utgjør ulovlig urimelig handelspraksis.

Dersom virksomheten din bryter reglene i moderniseringsdirektivet risikerer du overtredelsesgebyr på inntil 4 % av årlig konsernomsetning eller 25 millioner der dette er høyere enn 4 %.

Les også: Moderniseringsdirektivet kommer, skrevet av Karna Fog, Julius Berg Kaasin og trainee Sondre Lie for Advokatfirma Brækhus.

Vi garanterer at alle kundeomtaler samlet inn med Lipscore er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet. Bruker du Lipscore til å samle inn kundeomtaler trenger du derfor ikke bekymre deg for EU’s moderniseringsdirektiv med tanke på bruk av kundeomtaler.

RealReviews by Lipscore on northug.com

Vi vil hjelpe din bedrift å få 2-4 ganger flere ratings og 100% ekte, verifiserte og lovlige reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Hvorfor velge Lipscore?

  • Markedets beste response rate
  • 100% Ekte, Verifiserte og Lovlige reviews
  • Få innsikt du kan bruke til å øke omsetningen og lønnsomheten
  • Fang opp og håndter misfornøyde kunder på en god måte
  • Avansert funksjonalitet

GARANTERT økt responsrate – eller pengene tilbake!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.