Tett samarbeid mellom ITX og Lipscore

Stadig flere kjeder og nettbutikker velger å ta i bruk Lipscore og ITX for å skape bedre kundeopplevelser.

ITX og Lipscore

Lipscore leverer tekniske løsninger for å samle inn og analysere ulike former for brukeromtaler. ITX er et selskap som leverer teknologi som effektiviserer kundeservice-arbeidet. Begge selskapene er norske og vokser raskt i det nordiske markedet.

De to selskapene jobber tett sammen, noe som ikke er tilfeldig.

– Kjeder og nettbutikker som ønsker å skape gode kundeopplevelser, lytter til sine kunder og tar kundeservice på alvor. I den sammenhengen blir ITX og Lipscore ofte naturlige teknologipartnere, sier Jonny Hansen som er Head of Revenue hos Lipscore.

Både ITX og Lipscore har mange felles kunder. Dette har ført de to selskapene tett sammen.

– Vi utfyller hverandre svært godt. ITX leverer ledende teknologi innen kundeservice og vi leverer teknologi for å samle inn brukeromtaler og kundeinnsikt, fortsetter Jonny Hansen.

Han avslører at selskapene nå også kan integrere systemene i de tilfeller der de felles kunder. Et eksempel på dette er Lipscore Q&A-funksjon som lar kundene stille spørsmål direkte på produktsiden i en nettbutikk. Spørsmålene dukker opp inne i ITX sitt dashboard, sammen med henvendelser via telefon, chat, sosiale medier, SMS og epost – slik at kundeservice-medarbeiderne kan svare på alle henvendelser på ett sted. Alle kundedialog lagres naturligvis på den enkelte kunde.

– Resultatet er lynrask og personlig kundeservice. Samtidig sparer dine ansatte masse tid, smiler Jonny Hansen.

Les mer om ITX.

Vil du vite mer om Lipscore Q&A & ITX?

ITX leveres som en skytjeneste, og krever ingen installasjon. Vi sørger for det praktiske til en fast lav etablering. ITX er ikke et stort og kostbart prosjekt – man kan komme i gang på noen få uker.

Lipscore integreres raskt og enkelt med ITX kontaktsenter, slik at du kan håndtere all kundedialog ett sted:

  • Svar på reviews: som standard 1–3 stjerner, men du kan selv velge om du vil få in alle reviews i chatten eller kun reviews med ønsket antall stjerner.
  • Håndter Support Trigger / Support tickets.
  • Svar på spørsmål og svar (Q&A).

Alle reviews lagres på kunden i ITX kontaktsenter slik at all kommunikasjon, inkludert reviews og spørsmål lagres ett sted.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.