Om Lipscore

Vi er spesialister på ratings & reviews. Her kan du lese mer om vår historie, vår misjon, våre medarbeidere og våre verdier.

Henning Frettem, grunder av Lipscore Ratings & Reviews

Vår historie

Da vår gründer Henning Frettem skulle handle hos en av Nordens største nettbutikker for en del år siden var det svært få omtaler å finne, til tross for at nettbutikken brukte systemet til et av verdens mest anerkjente selskaper innen reviews. Og da Henning selv ble bedt om å gi en kundeomtale etter kjøpet skjønte han hvorfor. Det var svært tidkrevende og lite brukervennlig å gi en tilbakemelding!

Dermed var det gjort; han bestemte seg for å lage verdens enkleste og dermed mest effektive system for innsamling av ratings & reviews, og etter noen år med prøving og feiling løsnet det omsider.  Siden 2017 har vi hatt en eventyrlig vekst, og mye tyder på at vi er Nordens raskest voksende plattform for innsamling av ratings & reviews.

 

Medieoppslag

 
Lipscore har markedets beste responsrate på ratings & reviews

Vår misjon

Vi gir deg kunde- og produktinnsikten som gjør at du og din bedrift kan jobbe datadrevet og dermed forbedre kundeopplevelsen og øke lønnsomheten.

Markedets beste responsrate

Normalt kan du forvente 2 til 4 ganger flere tilbakemeldinger om du velger Lipscore fremfor konkurrerende løsninger.

Best på fagkompetanse

Våre ansatte har høy fagkompetanse på ratings & reviews. Vi vet hva som skal til for at du skal lykkes.

Unik innsikt

Ingen verktøy på markedet gjør det mulig å samle inn flere ratings & reviews. Dette gir deg unik innsikt du kan bruke til å øke omsetningen og lønnsomheten.

Våre medarbeidere

Uansett hvem du prater med hos oss, vil du møte ansatte som brenner for ratings & reviews og vet hva som skal til for at du skal lykkes med Product ReviewsService Reviews og/eller Store Reviews.

 

Best på fagkompetanse

 
lipscore ratings & reviews i nettbutikk

Våre verdier

Maximum simplicity

Vi gjør det superenkelt for kundene dine å gi deg en tilbakemelding. Derfor får du flere ratings & reviews med Lipscore. Alt vi gjør er med tanke på enkelhet og brukervennlighet – for deg og kundene dine.

Maximum transparency

Åpenhet er viktig for oss, og vi er opptatt av å dele. Vi tror at åpenhet fører til bedre og lengre kundeforhold. Derfor er det kun verifiserte kunder som får lov til å gi deg en tilbakemelding.

Maximum integrity

Alle omtaler fra Lipscore er 100% ekte, skrevet av ekte kjøpere, med egne ord, uredigerte og signert med fullt navn. Det gir troverdighet. Negative omtaler kan ikke slettes, men håndteres raskt og effektivt med Support Trigger.