Priser

Best på pris per rating & review

Alle plattformer for innsamling av ratings & reviews tilbyr den samme, grunnleggende funksjonaliteten. Det som gjør Lipscore unik er den høye responsraten. Derfor vil prisen du betaler per rating & review normalt være mye lavere hos oss enn hos konkurrerende løsninger.

Skreddersydd løsning = skreddersydd pristilbud

Du vil få et skreddersydd pristilbud så snart vi vet litt mer om deg og din bedrift. Merk at prisen kommer an hva slags type ratings & reviews du ønsker, hva slags funksjonalitet du har behov for, grad av skreddersøm, hva du selger og dine ordrevolum.

Be om skreddersydd pristilbud!

For å kunne gi deg et skreddersydd pristilbud trenger vi å vite litt mer om deg din bedrift:

  • Hva slags type ratings & reviews ønsker du?
  • Hva slags funksjonalitet har du behov for?
  • Har du behov for tilpasning av våre standard løsninger?
  • Hva er bedriftens årlige ordrevolum?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg å få flere ratings & reviews og bruke disse til å øke lønnsomheten.

Ta kontakt med oss, så fortsetter vi dialogen på den måten du ønsker.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.

Vil du teste Lipscore?

Vil du vite hva kundene dine synes om deg og produktene dine? Bestill en GRATIS analyse, helt uten forpliktelser! Gratis analyse tilbys alle nettbutikker med minimum 1.000 ordre totalt siste 3 måneder. Et minimum antall ordre er nødvendig for å sikre at analysen er basert på representative data.

Slik fungerer det

Vi inviterer alle kunder som har handlet av deg de siste tre månedene til å gi deg en kundeomtale. Maks 10.000 invitasjoner totalt. Du velger om du vil samle inn Product Reviews og/eller Service Reviews. Invitasjoner blir sendt på e-post, og er designet slik at de passer din profil. Alt vi trenger fra deg er en Excel-fil med nødvendige kundedata*.

Så snart rapporten med dine kunders tilbakemeldinger er klar, og senest innen 5 virkedager, vil du bli invitert til en 30-minutters gjennomgang av resultatene med en av våre eksperter. I etterkant av dette møtet vil du få tilsendt rapporten din på e-post.

 

Les mer og bestill