Om Lipscore

Lipscore er en tredjepartsløsning for innsamling av kunde- og produktomtaler for nettbutikker og butikker. Vi gjør det superenkelt for deg som kunde å gi en tilbakemelding på produkter og bedrifter.

Fordi vi ønsker å skape gode handleopplevelser for deg som kunde er det viktig for oss at du kan stole på alle stjerne-ratinger og omtaler som er levert av oss.

lipscore ratings & reviews i nettbutikk

Våre verdier

Maximum simplicity

Vi gjør det superenkelt for deg som kunde å gi en tilbakemelding på produkter du har kjøpt og bedrifter du har handlet av. Alt du trenger å gjøre er å klikke på ønsket stjerne-rating, så er tilbakemeldingen din registrert. Du kan også legge inn en omtale dersom du ønsker det.

Maximum transparency

Åpenhet er viktig for oss, og vi er opptatt av å dele. Vi tror at åpenhet gir en bedre kjøpsopplevelse for deg som kunde. Derfor er det kun verifiserte kunder som får lov til å gi en tilbakemelding på produkter og bedrifter via Lipscore.

Maximum integrity

Alle omtaler fra Lipscore er 100% ekte, skrevet av ekte kjøpere, med egne ord, uredigerte og signert med fullt navn. Det gir troverdighet. Negative omtaler kan ikke slettes, men vi hjelper våre kunder å håndtere disse på en rask og effektiv måte. Alt for at du som sluttkunde skal bli fornøyd.

Henning Frettem, grunder av Lipscore Ratings & Reviews

Vår historie

Da vår gründer Henning Frettem skulle handle hos en av Nordens største nettbutikker for en del år siden var det svært få omtaler å finne, til tross for at nettbutikken brukte systemet til et av verdens mest anerkjente selskaper innen reviews. Og da Henning selv ble bedt om å gi en kundeomtale etter kjøpet skjønte han hvorfor. Det var svært tidkrevende og lite brukervennlig å gi en tilbakemelding!

Dermed var det gjort; han bestemte seg for å lage verdens enkleste og dermed mest effektive system for innsamling av ratings & reviews – med deg som sluttkunde i fokus.

Product reviews viser hva kundene synes om produktene

Kjenner du noen som driver nettbutikk?

Lipscore er en utfordrer til store, kjente, internasjonale selskaper. Mye tyder på at vi er Nordens raskest voksende plattform for innsamling av ratings & reviews, med kunder som Vita, The Body Shop, Scorett, Devold, Ark og Telia på kundelisten, bare for å nevne noen.

Våre kunder har valgt Lipscore fordi vi klarer å samle inn 2-4 ganger flere tilbakemeldinger enn konkurrerende løsninger. Mange ærlige tilbakemeldinger er bra for deg som kunde og for bedriftene du handler av.

Kjenner du noen som driver nettbutikk setter vi pris på om du tipser om oss! Vi bidrar til å skape gode handleopplevelser og dermed fornøyde kunder.