Avansert funksjonalitet

Alle plattformer for innsamling av product reviews tilbyr den samme, grunnleggende funksjonaliteten. Det som gjør Lipscore unik er den høye responsraten. Du bør derfor velge Lipscore dersom det viktigste for deg er å raskest mulig få en kritisk masse ratings & 100% ekte reviews på hele produktporteføljen.

Under finner du en oversikt over de viktigste funksjonene. Våre eksperter på ratings & reviews hjelper deg å skreddersy den beste løsningen for deg og din bedrifts behov. Vi hjelper deg med alt fra design av invitasjoner og widgeter, til integrasjon, testing og implementering av løsningen. Du får selvfølgelig opplæring i systemet, og proaktiv oppfølging etter ønske og behov.

Markedets Beste Responsrate

Normalt kan du forvente 2 til 4 ganger flere tilbakemeldinger om du velger Lipscore fremfor konkurrerende løsninger.

Horseonline bestemte seg for å bytte til Lipscore fra en av verdens største løsninger for ratings & reviews – rett og slett for å få FLERE tilbakemeldinger fra kundene sine! Med den tidligere løsningen hadde de en responsrate på 6-7%; med Lipscore har de nå en imponerende responsrate på 24%!

«Vi tror at Lipscore har en smartere måte å samle inn anmeldelser på. Ikke alle kunder ønsker å legge igjen en begrunnelse. Og med Lipscores Product Attributes hvor vi kan be kundene om å rangere produktegenskaper som størrelse, kvalitet, komfort osv. tror vi at vi vil få verdifulle tilbakemeldinger fra kundene våre uten å tvinge de til å skrive en begrunnelse, » sier Timmy Norin, CMO / Co-owner i Horseonline.

Se flere eksempler i bildekarusellen.

100% Real Reviews

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

«Falske anmeldelser er utbredt i disse dager, så det er viktig for oss å vise at anmeldelsene våre kommer fra ekte kunder. Og at vi har et tredjepartssystem som verifiserer våre anmeldelser » sier Berit Sjøvik, CEO i Makeup Mekka.

Lipscores innebygde funksjonalitet sikrer at alle anmeldelser kommer fra ekte kunder. Og at de er skrevet med kjøpers egne ord uten endringer.

Les mer om Real Reviews

Avansert varianthåndtering

Selger du de samme produktene i forskjellige størrelser og farger? Ved å slå sammen ratings & reviews for produktvarianter får du raskere en kritisk masse av ratings & reviews på produktporteføljen din.

Lanullva selger mange av de samme produktene i forskjellige størrelser og farger, noe som er tilfellet for mange nettbutikker. Med Lipscore Advanced Product Management kan de samle inn ratings & reviews for de forskjellige produktvariantene og vise dem på alle produktene. Dette gir dem et høyere volum av ratings & reviews for hele produktporteføljen!

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Automatisk oversettelse av reviews

Ønsker du å selge produktene dine i ett nytt marked lønner det seg å ha et stort antall ratings & reviews. Vår oversettelsesmodul oversetter automatisk alle reviews til språkene nettbutikken din støtter, slik at dine kunder kan lese reviews på sitt eget språk.

Makeup Mekka har nylig utvidet til flere nye markeder, og de viser alle anmeldelser på lokalt språk. «Det øker tilliten når man går inn i et nytt marked», sier administrerende direktør Berit Sjøvik.

Les mer: «Makeup Mekka går inn i nye markeder med automatisk oversatte anmeldelser – øker forbrukernes tillit!»

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Deling mellom nettbutikker

Driver du mer enn en nettbutikk eller planlegger du å skalere internasjonalt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dele ratings & reviews mellom ulike nettbutikker, øke eksponeringen og øke salget fra dag én.

Cykelkraft eies av Spobik AB. De to merkevarene selger mange av de samme produktene og med Lipscore kan de dele ratings & reviews på tvers av sine nettbutikker. Dette betyr flere ratings & reviews for begge merkevarer!

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Produkt attributter

Ønsker du også en mer detaljert tilbakemelding på en bestemt produktgruppe eller kategori?

Med Product Attributes kan du be kundene dine om å rangere inntil 3 produktattributter på en 3- eller 5-punkt skala – f.eks. størrelse, kvalitet og komfort. I tillegg til å be kundene rangere hvert produkt totalt sett. Produktattributtene kan tilpasses nøyaktig slik du ønsker, slik at du får en tilbakemelding på de produktegenskapene som er mest relevante for dine produktgrupper eller kategorier.

I tillegg til å be kundene om å rangere hvert produkt totalt sett, spør Scorett kundene om å gi en tilbakemelding på faktisk størrelse, passform og kvalitet på skoene de selger. Denne tilleggsinformasjonen hjelper nye kunder å ta mer kvalifiserte kjøpsbeslutninger, noe som igjen bidrar til økt kundetilfredshet og færre returer.

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Tilpasset design

En av fordelene med Lipscore er at widgetene våre kan tilpasses til resten av designet på nettsiden din. Velg mellom flere standard oppsett, farger og stiler, eller design widgetene nøyaktig slik du ønsker ved å endre CSS’en på våre widgets.

Se på disse ratings & reviews widgetene som passer perfekt til Gamera.no‘s design og stolt viser frem en velfortjent rating på 4,9!

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Google Rich Snippets

Google Rich Snippets støtter visning av ratings & reviews direkte i Googles søkeresultater. Når noen søker etter et produkt du selger, vil det organiske søkeresultatet vise stjerne-ratingen til produktet. Dette kan bidra til å øke klikkraten.

Lampehuset fikk 416% mer SEO-trafikk ved å sikre at Lipscore-reviews ble vist oftere på Google.

Vår partner Fullstakk kan hjelpe med å få mer effekt fra Lipscore ved å optimalisere hvordan ratings synes på Google og på nettsider.

Google Shopping Feed

Du kan også gjøre dine ratings & reviews synlige i Google Shopping annonser. En Google Shopping XML-feed oppdateres automatisk med dine nyeste ratings & reviews hver eneste dag!

Mimmis.no sine ratings & reviews samlet inn med Lipscore vises på Google Shopping-annonser.

Hvordan det fungerer? Hver dag oppdateres en XML-feed for Google Shopping automatisk med alle nye ratings & reviews, slik at kundenes samlede tilbakemeldinger på produktene vises for potensielle kunder som søker etter Mimmis produkter på Google!

Ratings & reviews som vises på Google Shopping-annonser bidrar til bedre produkt-søk og mer kvalifiserte kjøpsbeslutninger, og driver flere kvalifiserte kunder til mimmis.no sine produktsider.

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Lipscore Support Trigger

Support Trigger

Support Trigger hjelper deg å fange opp og håndtere misfornøyde kunder på en god måte. Får du en dårlig rating opprettes det automatisk en sak i kundeservice-systemet ditt. Publisering av ratingen utsettes i 5 dager, slik at du har tid til å gjøre kunden fornøyd igjen.

Support Trigger flagger dårlige tilbakemeldinger og gir kundeservice mulighet til å agere, noe som hjelper oss å gjøre ALLE kunder fornøyde,  sier Timmy Norin, CMO og medeier i Horseonline.

Kundenes tilbakemeldinger hjelper også Horseonline i den fortløpende evalueringen av sortimentet. «Support Trigger flagger produkter som konsekvent får dårligere tilbakemeldinger enn forventet. Og det gir oss et godt grunnlag for å vurdere om vi bør beholde produktet eller ikke. I noen tilfeller sender vi til og med tilbakemeldingen videre til produsenten. »

Les mer: «På bare seks måneder har Horseonline nesten tredoblet antall ratede produkter! »

Elektroimportøren med Lipscore Real Reviews

Spørsmål og Svar

La kundene stille spørsmål direkte på produktsiden og publiser svarene sammen med produktinformasjonen. På denne måten beriker du produktinformasjonen, samtidig som du sparer egen kundeservice fra å svare gjentatte ganger på de samme spørsmålene.

«Vi får ofte de samme spørsmålene i de ulike kanalene, der vi møter kundene. For å forbedre kundeservicen og gi våre kunder raskere svar på sine produktspørsmål, lanserte vi Lipscore sin FAQ-modul. Den gjør at våre kunder kan stille spørsmål på de ulike produktsidene og deretter kan også andre kunder lese svarene», sier Erik Hegerlund, eCommerce Manager hos Elektroimportøren.

For å sikre rask svartid, ble denne modulen også integrert mot Elektroimportørens kundeservice-løsning fra selskapet ITX.

Les mer: «Elektroimportøren perfeksjonerer sitt omnikanal-konsept med store mengder kundedata. »

Kickstart

Med vår Kickstart kampanje kan du invitere alle kunder som har handlet av deg de siste tre månedene til å gi deg en tilbakemelding, og få mange ratings & reviews på mindre enn 48 timer! Vi tilbyr Kickstart til alle nye kunder.

«Det er så gøy å samle inn alle anmeldelsene. Jeg elsker det! », sier Cathrine Bardellotto, E-handelssjef i Christiania Glasmagasin.

På mindre enn 24 timer etter at Kickstart-kampanjen ble sendt ut mottok Christiania Glasmagasin 3038 ratings og 443 reviews fra sine verifiserte kunder og kunne gå live med Lipscore ratings & reviews med en gang!

Se flere eksempler i bildekarusellen.

Invitasjoner

Vi hjelper deg å designe invitasjonene slik at de passer din profil, samtidig som de er utformet etter Best Practice for å sikre høyest mulig responsrate. E-postinvitasjoner er standard, men du kan også velge å sende ut invitasjoner på SMS.

Stealth Modus

Bli kjent med Lipscore uten at noen ser det. Aktivering av Stealth Modus skjuler alle synlige spor av Lipscore fra nettbutikken din, mens systemet fortsatt er fullt operativt og samler inn ratings & reviews fra kundene dine.

Unik innsikt

Ratings & reviews genererer store mengder nyttig data. Vi skreddersyr dashboard og rapporter slik at du kan få kunde- og produktinnsikten som gjør at din bedrift kan jobbe datadrevet og dermed forbedre kundeopplevelsen og øke lønnsomheten.

«Med vår nye løsning fra Lipscore får vi samlet langt flere produktanmeldelser», forteller Erik Hegerlund, eCommerce Manager hos Elektroimportøren.

Elektroimportøren bruker også Lipscore til å:
⭐️Måle kvaliteten på hvert enkelt produkt.
⭐️Forbedre produkt-tekstene i nettbutikken.
⭐️Utvikle sortimentet.
⭐️Forhandle med leverandører.
⭐️Måle kundenes totale handleopplevelse på nett.
⭐️Måle kundenes handleopplevelse i fysisk butikk.
⭐️Forbedre og effektivisere sin kundeservice.
⭐️Gi kundene raskere svar på sine produktspørsmål.

Les flere kundehistorier.

Smarte Integrasjoner

Nilson Group er nå LIVE med Lipscore ratings & reviews på dinsko.nodinsko.se og skopunkten.se. Og de har lagt til en ganske kul funksjonalitet, der du kan filtrere søket ditt basert på ratings! Slik at kundene deres enkelt kan finne det best likte paret med sko.

«Vi er glade for å være live med nye nettsider. Vi håper at kundeopplevelsen vil øke med Findify som tilpasser innhold og forbedrer produktsøk for kundene våre. Vi er også glade for at kundene kan filtrere ut de høyest rangerte produktene gjennom integrasjonen mellom Lipscore og Findify», sier Martin Karlsson, CIO i Nilson Group.

Denne funksjonaliteten er tilgjengelig for alle Findify-kunder.

Vi vil hjelpe din bedrift å få 2-4 ganger flere ratings og 100% ekte reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Hvorfor velge Lipscore?

  • Markedets beste response rate
  • 100% Ekte, Verifiserte og Lovlige reviews
  • Få innsikt du kan bruke til å øke omsetningen og lønnsomheten
  • Fang opp og håndter misfornøyde kunder på en god måte
  • Avansert funksjonalitet

GARANTERT økt responsrate – eller pengene tilbake!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.