Service Reviews

Service Reviews viser hva kundene dine synes om selve handleopplevelsen. Dette øker tilliten til deg som bedrift, og gir deg unik innsikt i kundereisens utfordringer og muligheter.

De fleste av våre kunder har valgt vår løsning for Product Reviews på grunn av den høye responsraten. Deretter bygger de på med Service Reviews, og eventuelt også Store Reviews.

Lipscore har markedets beste responsrate på service reviews

Hvorfor Service Reviews?

Service Reviews utfyller Product Reviews. Ved å la kundene gi deg en tilbakemelding på handleopplevelsen får du unik innsikt i kundereisens utfordringer og muligheter. Når du deler disse tilbakemeldingene på nettsiden din skaper du tillit til merkevaren din, noe som normalt gir økt salg.

Er antall tilbakemeldinger viktig?

Det er naturlig nok enklere å få en kritisk masse ratings & reviews på handleopplevelsen enn på samtlige produkter du selger. Men med flere tilbakemeldinger får du et datasett som er større og mer representativt, og som kombinert med at kun verifiserte kunder få lov til å gi deg en tilbakemelding gir deg data av høy kvalitet og unik innsikt.

Vil vil gjerne hjelpe din bedrift å få flere ratings & reviews!

 

Ta kontakt

Service reviews viser hva kundene synes om handleopplevelsen i nettbutikken.

Dine fordeler

Kombiner Service- og Product Reviews for maksimal effekt:

 • Økt tillit til merkevaren din.
 • Unik innsikt i kundenes handleopplevelser.
 • Bedre mulighet til å fange opp og håndtere misfornøyde kunder.
 • Stort og representativt datasett du kan bruke til å forbedre kundeopplevelsen, og dermed øke lønnsomheten.
 • Tilpasset både fysiske og digitale kundeopplevelser.
Service reviews viser hva kundene synes om handleopplevelsen i nettbutikken.

Unik funksjonalitet

Ingen gjør det enklere for kundene dine å gi deg en tilbakemelding:

 • Kun ett klikk på ønsket stjerne, og ratingen er registrert.
 • Frivillig å også skrive en omtale.
 • Automatisk oversettelse av reviews.

Åpenheten rundt kjøperne gir omtalene dine økt troverdighet:

 • Kun verifiserte kunder får lov til å gi en tilbakemelding.
 • Kundens fulle navn vises som standard.
 • Dato for kjøpet vises.

Du og din bedrifts behov er i fokus:

 • Vi ruter dine kunder til nettsiden din.
 • Du eier dine ratings & reviews.
 • Brukervennlig løsning som krever minimalt av deg.

Funksjoner

Alle plattformer for innsamling av ratings & reviews tilbyr den samme, grunnleggende funksjonaliteten. Det som gjør Lipscore unik er den høye responsraten som gir deg et stort og representativt datagrunnlag du kan bruke til å forbedre kundeopplevelsen, og dermed øke lønnsomheten.

Under finner du en oversikt over de viktigste funksjonene for Service Reviews. Våre eksperter på ratings & reviews hjelper deg å skreddersy den beste løsningen for deg og din bedrifts behov.

Lipscore symbol for tilpassede widgets
Tilpasset design

Vi hjelper deg å tilpasse widgetene til resten av designet på nettsiden din. Velg mellom flere standard oppsett, farger og stiler, eller design widgetene nøyaktig slik du ønsker ved å endre CSS'en på våre widgets.

Lipscore symbol for invitasjoner
Invitasjoner

Vi hjelper deg å designe invitasjonene slik at de passer din profil, samtidig som de er utformet etter Best Practice for å sikre høyest mulig responsrate. E-postinvitasjoner er standard, men du kan også velge å sende ut invitasjoner på SMS.

Lipscore symbol for kickstart
Kickstart

Inviter alle kunder som har handlet av deg de siste tre månedene til å gi deg en tilbakemelding, og få mange ratings & reviews på mindre enn 48 timer! Vi importerer også ratings & reviews du har fra før.

Lipscore symbol for stealth modus
Stealth Modus

Bli kjent med Lipscore uten at noen ser det. Aktivering av Stealth Modus skjuler alle synlige spor av Lipscore fra nettbutikken din, mens systemet fortsatt er fullt operativt og samler inn ratings & reviews fra kundene dine.

Lipscore symbol for Support Trigger
Support Trigger

Support Trigger hjelper deg å fange opp og håndtere misfornøyde kunder på en god måte. Får du en dårlig rating opprettes det automatisk en sak i kundeservice-systemet ditt. Publisering av ratingen utsettes i 5 dager, slik at du har tid til å gjøre kunden fornøyd igjen.

Lipscore symbol for automatisk oversettelse
Automatisk oversettelse

Ønsker du å etablere deg i ett nytt marked lønner det seg å ha et stort antall ratings & reviews. Vår oversettelsesmodul oversetter automatisk alle reviews til språkene nettbutikken din støtter, slik at dine kunder kan lese reviews på sitt eget språk.

Lipscore symbol for deling mellom nettbutikker
Deling mellom nettbutikker

Driver du mer enn en nettbutikk eller planlegger du å skalere internasjonalt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dele ratings & reviews mellom ulike nettbutikker, øke eksponeringen og øke salget fra dag én.

Lipscore symbol for unik innsikt
Unik innsikt

Ratings & reviews genererer store mengder nyttig data. Vi skreddersyr dashboard og rapporter nøyaktig slik at du kan få kundeinnsikten som gjør at din bedrift kan jobbe datadrevet og dermed forbedre kundeopplevelsen og øke lønnsomheten.

Vi vil hjelpe din bedrift å få 2-4 ganger flere ratings og 100% ekte, verifiserte og lovlige reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Hvorfor velge Lipscore?

 • Markedets beste response rate
 • 100% Ekte, Verifiserte og Lovlige reviews
 • Få innsikt du kan bruke til å øke omsetningen og lønnsomheten
 • Fang opp og håndter misfornøyde kunder på en god måte
 • Avansert funksjonalitet

GARANTERT økt responsrate – eller pengene tilbake!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen 24 timer.