Partnere

Vi samarbeider med de beste byråene og plattformene i bransjen.

Bluestone

Plattform Smarte verktøy

Bluestone PIM er basert på en ekte API-først mikrotjenestearkitektur. Den unike verdien av Bluestone PIM er den ekstreme fleksibiliteten i å koble nye salgskanaler og mulighetene som skapes av våre Marketplace-apper.

Convert

Webutvikling

Convert er en strategisk ehandels-partner med tung implementeringskompetanse. Vårt mål er å lage Norges (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger for våre kunder, basert på Magento 2 og Pimcore.

Digitroll

Webutvikling

I 20 år har Digitroll vært en ledende norsk leverandør av nettsider, B2B og B2C- nettbutikker. Vi leverer ​våre webprodukter med entusiasme og kvalitet i alle ledd.

Flowbox

Smarte verktøy

Gjennom flowbox-plattformen kan bedrifter oppdage og samle inn brukergenerert innhold (UGC) knyttet til sitt eget merke fra sosiale medier som deretter kan brukes til markedsføringsformål.

Grebban

Webutvikling

Grebban er et merkevare- og e-handelsbyrå med base i Gøteborg og Stockholm.

ITX

Smarte verktøy

ITX UC er en skalerbar skybasert løsning som gir deg sømløs samhandling på tvers av sentralbord, dialer, chat, SMS, sosiale medier, epost, ticket, skjermdeling og CamCast.

Jetshop

Plattform

Jetshop Commerce er en skybasert e-handelsplattform som alltid kjører på den nyeste versjonen og med den nyeste teknologien. Med native apps integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken.

Kindly

Smarte verktøy

Kindly-plattformen er designet for å gjøre det enkelt å bygge komplekse AI-drevne chatbots støttet av state-of-the-art Natural Language Processing.

Litium

Plattform

Vår lidenskap er å tilby en smartere og enklere plattform for e-handel som hjelper kundene våre å vokse. Med native apps integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken.

Magento

Plattform

Adobe Commerce (tidligere Magento) er en av verdens ledende plattformer for nettbutikker. Med native apps for Magento integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken. Våre partnere Visma og Convert har erfaring med denne integrasjonen.

Maksimer

Webutvikling

Maksimer er et av Europas ledende WooCommerce Expert-byråer.

Multicase

Plattform

Multicase forretningssystem har gjennom 20 år hjulpet handelsbedrifter med å bli mer effektive. Med native apps for Multicase integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken.

MyStore

Plattform

Mystore er Norges største plattformleverandør innen e-handelsbransjen. Mystore kunder har fast lav pris på integrasjon av Lipscore med nettbutikken.

nopCommerce

Plattform

nopCommerce er en skalerbar netthandelsplattform som passer både for B2C og B2B. Med våre native apps integreres Lipscore raskt og enkelt med nopCommerce.

PrestaShop

Plattform

PrestaShop er en populær e-handelsplattform. Med native apps for PrestaShop integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken.

Stellar Media

Byrå

Vi hjelper bedrifter med å legge lønnsomme digitale strategier og ta bedre beslutninger for sin markedsføring.

Synlighet

Byrå

Vi er et digitalt markedsføringsbyrå med kontorer i Norge og Sverige. Vi er også et av svært få byråer i Norden som har status som Google Premier Partner.

Visma

Webutvikling

Visma Digital Commerce er Norges ledende e-handelsbyrå basert på Magento. Vi leverer rådgivning, utvikling, design, UI/UX, og full drift av Magento nettbutikker i Norge, Sverige, Danmark, OSV.

WooCommerce

Plattform

Med native apps for WooCommerce integreres Lipscore raskt og enkelt med nettbutikken. Vår partner Maximer har erfaring med denne integrasjonen.